ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΖΑΓΚΟΣ

Αμφίκλεια, Παρνασσός
Τηλ: ( +30 ) 22340 22818
MH.T.E.: 1353K124K0199400

>> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΖΑΓΚΟΣ


English Language

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΖΑΓΚΟΣ - Αμφίκλεια, Παρνασσός


Η Κεντρική Ελλάδα είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας με πλούσια φυσική ομορφιά και τοπία που εναλλάσσονται μεταξύ τους, δημιουργώντας μαγευτικές εικόνες γαλήνης και ομορφιάς.  Είναι το μέρος όπου η φύση οργιάζει και συνδυασμένη με τη ζεστή φιλοξενία αποτελεί ξεχωριστή επιλογή για διακοπές στην Ελληνική ύπαιθρο.

Διαμονή Αμφίκλεια Παρνασσός Διαμερίσματα Ζάγγος ΑμφίκλειαΗ γενικότερη περιοχή του  Παρνασσού, προσφέρει πολλές επιλογές για διακοπές σε γραφικά χωριουδάκια, ξεναγήσεις σε εντυπωσιακά αξιοθέατα και μέρη φυσικού αλλά και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Εδώ βρίσκονται οι Δελφοί, ένα από τα σημαντικότερα αρχαία μνημεία της Ελλάδας, αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, χωριά όπως η Αράχωβα, η Αμφίκλεια και πόλεις όπως η Θήβα και η Λειβαδιά, προσφέροντας μαγευτικές στιγμές διακοπών, ξεκούρασης και απόλαυσης όλο το χρόνο.

Η Αμφίκλεια  είναι ένα χωριό του Παρνασσού ιδανικό για διακοπές όλο το χρόνο. Με το γαλήνιο περιβάλλον, τη γραφική ατμόσφαιρα και τη φυσική ομορφιά, είναι ένας παράδεισος ξεκούρασης και ανάπαυλας από το άγχος της πόλης. Είναι ένα χωριό με πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις αναψυχής, καθώς μπορείτε να επισκεφθείτε το λαογραφικό μουσείο του χωριού, τον παλιό οικισμό Πλάι και τη γύρω περιοχή.

Περπατώντας στα καλνερίμια  του χωριού θα συναντήσετε παλιά αρχοντικά, πέτρινες βρύσες και θα ανακαλύψετε τη μαγευτική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο χωριό. Ο περίπατος γύρω από το χωριό θα σας οδηγήσει επίσης στο μεσαιωνικό κάστρο και το πέτρινο γεφύρι, που θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές.

Σε αυτό το χωριό με τη ξεχωριστή ομορφιά και το γαλήνιο περιβάλλον, βρίσκονται και τα Διαμερίσματα Ζάγγος που προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή για τις διακοπές σας στον Παρνασσό.

Όλα τα διαμερίσματα είναι πολύ όμορφα διακοσμημένα, έχουν πλήρη εξοπλισμό και επίπλωση και προσφέρουν όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη και απολαυστική. Βρίσκονται στο όμορφο συγκρότημα που δημιουργήσαμε έχοντας σαν βάση την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Παρνασσού και όλα ανήκουν στη κατηγορία 4 κλειδιών.

Το συγκρότημα αποτελείται από συνολικά 8 διαμερίσματα, τα οποία είναι τρίκλινα ή τετράκλινα. Κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει ένα ή και δύο μπαλκόνια, από όπου μπορείτε να θαυμάσετε την όμορφη θέα  στα γύρω βουνά.

Κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει άνεση και ξεκούραση.

Τα Διαμερίσματα Ζάγγος λειτουργούν όλο το χρόνο, ώστε όποια στιγμή αποφασίσετε να επισκεφθείτε τον Παρνασσό και τα χωριά του, να έχετε την ιδανική πρόταση για απολαυστική διαμονή. Έχουν εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα και την περιοχή του Παρνασσού και αποτελούν ιδανική βάση διαμονής. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή στα διαμερίσματα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΖΑΓΚΟΣ

eXTReMe Tracker